Wie is Eugenie Simon

Eugenie Simon

Rotterdam is de stad van kracht en kwetsbaarheid. Van hard werken en spreken vanuit het hart. En mensen die gewoon zeggen zoals het is, recht door zee met oprechte intenties. Deze mentaliteit past bij me. De Kop van Zuid staat symbool voor dynamiek, transformatie en nieuwe kansen. En dat is precies waar ik voor sta, zowel professioneel als privé.

Ik word gedreven door het raken van mensen vanuit gedegen kennis, oprechte betrokkenheid en liefde. Ik ben er van overtuigd dat je alleen dan een blijvende verandering, groei en concreet resultaat kunt bereiken.

Alle keuzes die ik maak, opdrachten die ik aanneem en de aanpak die ik hanteer vlieg ik aan vanuit dit vertrekpunt. Mijn drijfveer: de twinkelogen bij mijn gesprekspartner wanneer kwartjes vallen waardoor hij verder kan.

Ik ben bedrijfseconoom van huis uit (Erasmus Universiteit), trotse moeder van twee zonen en ik word heel erg blij van samen, sport, dansen en natuur. Ik heb veel waardering voor mensen en organisaties die zich kwetsbaar op durven te stellen, zelfbewust zijn en in staat zijn hulp aan anderen te vragen. Hoe je met stressvolle situaties omgaat is voor mij de crux van in je kracht (blijven) staan. Bij alle uitdagingen die op mijn pad zijn gekomen is het de mindset en de mentale en fysieke weerbaarheid die het verschil maken.

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees het hier.