Strategie en business development

Welke kant moet, wil, kan je op? Wat is slim, handig en haalbaar? Wat zegt je verstand, wat zegt je gevoel? Wat wordt je strategie? Om dat te kunnen bepalen en om groeimogelijkheden te kunnen zien, moet je je organisatie, de markt en jezelf feilloos kennen. Verbinden is de crux!

Een goede strateeg heeft een visie en kijkt verder dan hij in eerste instantie waarneemt. Een goede business developer is creatief en eigenwijs. Beiden moeten multidisciplinair kunnen denken en handelen. Open staan voor andere inzichten en zienswijzen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe benaderingen. Onbevangen en onbevooroordeeld. En dat is precies hoe ik werk en wie ik ben.

Ik zet verschillende brillen op en kijk vanuit meerdere standpunten naar jouw business. Want de manier van kijken bepaalt wat je ziet. Niet denken in beperkingen en zeker niet aan de gebaande paden. Het doel ervan is duidelijk, het ontdekken van groeimogelijkheden. Het creëren van nieuwe kansen. Van bedrijfsovername tot het realiseren van actie kapitaal. Van nieuwe product-markt combinaties tot nieuwe businesspartnerships. Van nieuwe marktsegmenten tot nieuwe toepassingen.

Neem direct contact op