Betrapt

Betrapt! Moest je net als ik ook 2x kijken? Zie ik het nou goed? En dat is precies de crux: soms moet je anders leren kijken naar je business, omzet, ambities en strategie om datgene te bereiken wat je wilt. Ik draai bijna 12 jaar mee als ondernemer en laat anderen van buitenaf vaak even met me meekijken. Want ik zie en weet namelijk ook niet alles. Ik weet wèl dat ik BlindeVlekken heb en dat een onbevangen, verfrissende en kritische blik een wereld van verschil maakt als het gaat om bijvoorbeeld NewBusiness creativiteit en innovatie.

Als CEO moet je jezelf scherp houden en iemand die van buitenaf meedenkt, ziet gewoonweg andere, nieuwe dingen. Je wordt uitgedaagd en op een ander been gezet en dan zetten mogelijkheden zich opeens om in CommercieelSucces. Kansen worden daadwerkelijke groei!

Ik weet uit ervaring wat deze outside-in benadering bij mij en mijn klanten oplevert: meer focus, rust en omzet. En dat wil jij ook.

Heb ik je aan het denken gezet? Mooi zo. Dan zijn we namelijk al samen begonnen! Sparren met mij levert je een concreet plan op hoe jij je organisatie kunt laten groeien.

#kennisvanbuitennaarbinnenhalen #executiekracht #wiljeevenmetmemeedenken #unitedcolorsofbenetton

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op