Build | Create

Kijk ons staan. Michiel van Drie, collega-ondernemer en Andro Vos, #CEO | oprichter van Wildlife Forensic Academy.

Het is nu 2 maanden geleden. We hebben net een sessie afgerond in de kelders van de Speakers Academy waar ook mede-oprichter Fred van Alphen en Albert de Booij (advisory board) bij aanwezig waren. We hebben te maken met een start-up met veel potentie en een ongelooflijke mooie missie.

We hebben net het #DNA en de #identiteit van het bedrijf in grote lijnen bepaald. Best lastig. Want nee, het gaat niet om het DNA van de oprichters, maar die van het bedrijf. Een wezenlijk verschil!

We leggen hiermee het fundament voor de toekomstige groei waar we vervolgens een stabiel, stevig en gedegen organisatie op kunnen bouwen. En dan heb ik het over #positioneren, #sales, #marketing, #doelgroep, #businesspartners, inhoud van het educatieprogramma, state-of-the-art #leveranciers, etc.

Juist op déze manier bouwen aan een bedrijf, zijn leiders en diensten is waar ik in geloof, wat ik kan en wat ik wil.

#roi #rendement #mkb #groei

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op