De kracht van visualisatie

Bla bla bla… Woorden… Wat hebben we er soms veel nodig.

Een voorbeeld. Tijdens het gesprek met mijn opdrachtgever heeft mijn analyse de onderliggende oorzaken bloot gelegd van hetgeen als een probleem gezien wordt. De #strategie is voor mij glashelder. Hoe dit uit te voeren ook. Het plaatje heb ik haarscherp in mijn hoofd: het plaatje dat al het bovenstaande met elkaar verbindt, #bewustzijn creëert en focust op het #doel.

Ik heb een keuze. Ik kan 10.000 woorden gebruiken. Of ik ga tekenen. Ik kies altijd voor het laatste. En elke keer weer blijkt dat dát precies hetgeen is waar behoefte aan is. De kracht van #visualisatie is enorm: op 1 flip-over alles terug zien! Om vandaaruit verder te kunnen. Het werkt. Als een dolle. Het is snel, #effectief en onuitwisbaar.

Gisteren mocht ik weer met mijn stiften aan de slag om de wrap-up te geven van een individuele coachingssessie met de focus op oorzaak-gevolg-hoe nu verder. “Treffend 🙏”, was vervolgens de reactie.

Nieuwsgierig geworden hoe ik dit aanpak en wat het jou en/of jouw organisatie kan opleveren? Je weet me te vinden. #roi #ceo #organisatieontwikkeling #sales #mkb #coach #groei #changemanagement #implementatie #persoonlijkeontwikkeling

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op