DÛH… LEKKER BOEIE!

Heerlijk dat ik deze uitspraak van mijn zoons na-aap. Ga ik vaker doen 😉.

Want inderdaad, wat kan mij die eenduidige propositie, kernboodschap en pitch over Klik schelen?! Haha, nu even niets.*

Ik doe GEWOON wat ik leuk vind. Dus ik schrijf! Het mocht weer. Blij! In opdracht van een ondernemer die met zijn handen in het haar zat over de commerciële teksten op zijn website en LinkedIn profiel.

Ik heb nu ondertussen meer dan tien klanten hiermee geholpen. Ik liep er eerder niet mee te koop, want JE-MIG doe je dat ook Eugenie? JA! Als je me nodig hebt, je kunt me dus hiervoor bellen 😊.

Lekker verwarrend voor mijn doelgroep, lekker inconsistent en vooral… lekker boeie!

Het was “toevallig” dit weekend dat ik de TED Talk van Emilie Wapnick zag over multipotentialites: “We rarely start from scratch…”. Heel inspirerend en herkenbaar! Het is echt een aanrader om te bekijken.

Zie https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6862411949595090944/: “Wat wil je later worden als je groot bent? Als je niet precies weet of je maar één ding in je leven zou willen doen, dan ben je niet alleen. In deze verhelderende Talk beschrijft schrijfster en kunstenares Emilie Wapnick mensen die ze ‘multipotentialites’ noemt — die veel verschillende interesses en banen hebben in één enkel mensenleven. Ben jij zo iemand?”

Overigens denk ik dat er wel degelijk een rode draad is in wat ik allemaal doe en hoe 😉. Wordt vervolgd!

#tekstschrijver #niettemoeilijkdoen #energie #bedrijfsDNA #multipotentialite #commercie

Foto Erik de Rie

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op