In hun schoenen

Het voelt alsof ik ‘opeens’ in hun schoenen sta, in die van mijn opdrachtgevers. Als we samen aan het sparren zijn over nieuwe koersen & markten, te nemen strategische beslissingen, kracht & energie, investeringen, samenwerkingspartners, kansen & risico’s, organisatorische consequenties, kernboodschappen, etc.

Wat zitten ze lekker, die schoenen! Voor mijn eigen onderneming ben ik twee business concepten aan het uitwerken en in dat kader ben ik volop aan het sparren over bovenstaande vraagstukken. Man, wat krijg ik daar veel energie van!

Wordt vervolgd, nog een paar weken…

#businessdevelopment #strategy #businesscoaching ashtag#outside-in #cohesie #weerbaarhei

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op