Practice what you preach

Het begon 3 jaar geleden. Ik besefte dat ik mijn onderneming wilde opschalen: ik wilde een groter verschil maken, een grotere impact hebben en meer waarde toevoegen aan mijn klanten. Belangrijker nog, ik wilde meer ‘samen.’ Ik heb sparringpartners nodig die me scherp houden en uitdagen zodat ik beste uit mijzelf kan halen.

Ik begon mijn netwerk over mijn wens te vertellen. Het waren tijden van ontdekken, verkennen en vergaderen. Samen met diverse collega-ondernemers en vrienden startte ik 5 initiatieven op om zodoende mijn onderneming uit te bouwen. Van een speakers academy tot een detacheringsbureau. Van een bedrijf gericht op learning & development tot netwerkmarketing.

Geen van deze initiatieven bleek duurzaam en succesvol te zijn. Ik vroeg me af waarom en realiseerde me dat het allemaal door mijzelf kwam: deed ik de dingen om de juiste reden? Geloofde ik écht in de concepten die ik aan het ontwikkelen was? Had ik wel genoeg vertrouwen in mijn zakenpartners? Of was de relatie gebaseerd op mijn ego dat gestreeld was omdat ze met me wilden samenwerken?

Toen besefte ik: “Practice what you preach. Focus op je 3H’s! Het gaat om de cohesie tussen je HEART, HEAD & HEALTH”.

Wordt vervolgd…

#zelfbewustzijn#inzicht#fuckupnights

Foto Edwin Bosman

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op