Push yourself

Om fysiek en mentaal weerbaar te zijn en blijven moet je jezelf soms een zetje geven om iets te doen waar je geen zin in hebt.

Zaterdag laat in de middag. Ik zuchtte. “Ik heb zó geen zin…!”

“Maar waarom ga je dan?”, vroeg mijn jongste.

“Ja mam, waarom ga je dan? Je moet alleen doen wat goed voor je is”, zei mijn oudste. (Hoorde ik daar nou mezelf praten? Enfin, dat terzijde).

Ik: “Je hebt gelijk. Maar soms moet je jezelf een zetje geven mannen… Ik weet dat ik me daarna onwijs goed voel. Dus ik ga toch maar. Tot zo!”

Na afloop van het rondje hardlopen had ik weer een heldere kop, nieuwe ideeën, kon ik dingen weer in perspectief zien en kreeg ik op de valreep één van de mooiste zonsondergangen.

Om fysiek en mentaal weerbaar te zijn en blijven moet je jezelf soms een zetje geven om iets te doen waar je geen zin in hebt.

#goedvoorjezelfzorgen #balans #rust #rendement #richting #creativiteit #relativeren #zelfcoach #newshoes #fysiekeweerbaarheid #mentaleweerbaarheid https://eugeniesimon.com/executive-coaching/

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op