Start-up? Scale-up? Go DOWN first!

Scale-UP? Start-UP? Go DOWN first!

Wil je als ondernemer meer zichtbaarheid? Meer #sales, #innovatie en creativiteit van je werknemers? Een nieuwe #strategie? Efficiëntere processen?

Laat je dan niet meteen (ver)leiden door executiedrang, symptoombestrijding en instrumentele oplossingen. Dat gebeurt te vaak en is contraproductief. Heb het lef eerst terug te gaan naar je basis.

Krijg antwoorden op vragen wie jouw bedrijf is, hoe jullie #DNA er uit ziet en wat de #bedrijfsidentiteit is. Hierdoor zorg je voor een stabiel fundament waarop je constructief verder kunt bouwen.

Want een organisatie kan pas écht resultaat boeken wanneer alles matcht met zijn BEDRIJFSDNA: strategie, #marketing, sales, medewerkers, processen, leveranciers, klanten, etc.

Vandaag heb ik weer zo’n sessie voor een #startup mogen begeleiden: water & vuur zijn de metaforen voor zijn DNA. Heel verhelderend!

We zijn samen een mooi proces ingegaan. To be continued!

#ceo #roi #businessdevelopment

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op