Ter lering en vermaak

*** Wekelijkse #lessonslearned ***

Twee weken geleden was ik samen met collega ondernemers Beth Massa en Innah Wordsworth een van de #sprekers bij Fuckup Nights The Hague.

Fuckup Nights is een wereldwijde beweging en evenementenreeks die verhalen deelt over professionele ‘mislukkingen’. Elke maand staan drie tot vier mensen op het podium ​​om hun eigen professionele FuckUps te delen ten overstaande van een zaal vol vreemden.

Het wordt allemaal verteld: de verhalen over het bedrijf dat crasht, de partnerschapsovereenkomsten die nergens toe leiden, het product dat moet worden teruggeroepen, etc.

Het mooie aan deze avonden zijn de verkregen inzichten en lessen die door deze FuckUps geleerd zijn. Dat leverde zowel bij mij als de mensen in de zaal veel herkenning en inspiratie op.

En toen vroeg ik me dit weekeinde af waarom ik die lessen en inzichten niet ook via dit podium deel. Ik had daar maar één antwoord op: ik ga het gewoon doen!

Wordt vervolgd.

#justdoit#scaleup#ceo#mkb#changemanagement#leadership#businessdevelopment#strategy

Foto Prisca Visser

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op