Terug naar de tekentafel

De voorspelbaarheid van een stabiele #cashflow is terug gebracht naar een veel kortere tijdspanne dan vóór de COVID-19 situatie.

Op dit moment word je als #ondernemer geconfronteerd met kort cyclische trajecten en met een pijplijn die gevuld is, maar tot minder ver in de toekomst dan voorheen. Kon je voorheen bouwen op een ‘gegarandeerde‘ omzet van misschien wel een jaar of langer, nu zijn de financiële zekerheden voor slechts een aantal maanden ‘in-the-pocket‘.

Hoe ga je daar mee om als organisatie? Mijn advies: focus op ‘customer intimacy’ en ‘employee engagement’: laat je #klanten en #medewerkers meedenken en meewerken aan nieuwe koersen. Zij zijn juist nu zó waardevol, ze zijn je ogen en oren! Gezamenlijk kom je tot nieuwe inzichten, ideeën en mogelijkheden die het verschil kunnen maken.

Focus vooral ook op jezelf: wat heb jij persoonlijk nodig om om te gaan met meer (financiële) onzekerheid, minder duidelijkheid en daardoor meer onrust?

Herkenbaar? En hoe pak jij het aan? Als organisatie? Als ondernemer? Ik ben benieuwd.

#pakderegie #creativiteit #innovatie #aanpassen #aanhetroer #businessdevelopment #customerintimacy #employeeengagement

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op