Wat zie jij?

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet: diversiteit en vooroordelen op het werk.

Wat is dit een mooi “spel” om te spelen! “Oordeelloos kijken”. En het is nu verkrijgbaar bij de boekhandel! De kaartenset Spiegel Beelden | Mirror Images. Doel: het bespreekbaar maken van (voor)oordelen, het onbewuste bewust maken en het doorbreken van patronen.

De set is gemaakt voor (team)coaches, managers, projectleiders, HRM adviseurs, trainers en facilitators. Het is ontwikkeld door Luc van Esch en Erik de Rie en wordt uitgegeven door Uitgeverij Thema.

Ik kan niet wachten om deze mooie tool in te zetten bij vraagstukken op het gebied van team,- en organisatieontwikkeling!

Persoonlijke noot: het is voor mij bijzonder om deel uit te mogen maken van deze kaartenset. Iets met een (vermeende) 1-0 achterstand door afkomst en huidskleur. En hoe klein mijn bijdrage ook is, al wordt maar één persoon zich bewuster van zijn/haar (voor)oordelen, dan is het voor mij al van zeer grote betekenis.

In combinatie met het feit dat ik samen met dierbare vriend Renato Calzone heb meegedaan maakt het alleen maar nog waardevoller 🙏💫.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de professionele toepassingsmogelijkheden? Ik beantwoord graag je vragen.

#bewustzijn #perspectief #persoonlijkeontwikkeling #bias #diversiteit #bewustwording #teamontwikkeling #organisatieontwikkeling #oordelen #vooroordelen

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op