We are Heart Hunters

#WeAreHeartHunters! Door een aanvraag van een potentiële klant twee weken geleden, werd mijn idee opeens een stuk concreter. En ik besloot, ik doe het gewoon. Ik begin gewoon een eigen hashtag#Academy. Écht?

Ja, echt. In mijn netwerk zitten zulke bevlogen, inspirerende professionals die weten waar ze het over hebben. Die én met de voeten in de klei staan én weten hoe ze kennis op een originele en gave manier moeten overbrengen. Die gepassioneerd over hun vak vertellen, workshops en trainingen geven. Die als doel hebben daarmee anderen te raken. In hashtag#beweging te krijgen. Te helpen en hashtag#inspireren. Verder op weg te helpen. Op hashtag#zakelijk of hashtag#persoonlijk vlak. Of allebei.

Precies dat waar mijn hart óók sneller van gaat kloppen. Dus. 1+1=2. Ik zet ons gezamenlijk in de markt. Gewoon. Als Academy. En dat voelt als de kids hieronder: lekker! Lekker samen.

Wordt vervolgd!

Meer blogs

Eugenie Simon Klik Consult FUCK YOU changemanagement

F*CK YOU

Het is hem weer gelukt. De kunstenaar* met de (blad)gouden handjes. Dit keer geen F*CK IT middelvinger, maar een wijzende wijsvinger. Het

Eugenie Simon Klik Consult changemanagement reflecteren

Sta stil. Als je verder wilt.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je wilt weten wat je moet doen. Wanneer je verder wilt. Ga dan

Eugenie Simon Klik Consult weerbaarheid veerkracht

Uitgaan van het tegenovergestelde

Hoe kun je weerbaar blijven en veerkracht behouden? Laten we het eens totaal anders bekijken en uitgaan van het tegenovergestelde. Ik vraag

Hi, let's keep inspired

Neem direct contact op